Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 16:57

43 συλλήψεις σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο

Γράφτηκε από την
43 συλλήψεις σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 843 άτομα, προσήχθησαν 134, εκ των οποίων συνελήφθησαν 43 άτομα.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της κατοχής ναρκωτικών, παράνομο υπαίθριο εμπόριο, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για εκκρεμούσες καταδικαστικές αποφάσεις, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και για παράνομη διαμονή στη χώρα.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, μία περίπτωση κλοπής σε σπίτι στην Ερμιονίδα και για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 41χρονου Έλληνα, για κλοπή, ο οποίος αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 382 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, μία παράβαση για στέρηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων, μία παράβαση για στέρηση αδείας εργασίας και δύο παραβάσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.


NEWSLETTER