Σάββατο, 04 Ιουνίου 2011 14:58

Συνελήφθησαν στο Αργος 8 αλλοδαποί που είχαν κλέψει... 47 μετασχηματιστές

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας: "Τις νυκτερινές ώρες της 03/04-06-2011, εντοπίσθηκε στην περιοχή ΄Αργους, ύστερα από οργανωμένη  επιχείρηση αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας ΄Αργους-Ναυπλίου και της ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, ομάδα εννέα (9) αλλοδαπών, που είχαν προηγουμένως αφαιρέσει δυο μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η., από τους οποίους είχε αποσπαστεί ο χαλκός.

-Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν με αυτοκίνητα, πλην όμως συνελή-φθησαν οι οκτώ (8) εξ αυτών  (ο ένας διέφυγε τη σύλληψη και αναζητείται).

-Από την προανάκριση  προέκυψε ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και είχαν τελέσει, στην περιοχή του Νομού Αργολίδας, σαράντα επτά (47) κλοπές μετασχηματιστών, προξενώντας μεγάλες ζημιές, τόσο στη ΔΕΗ, όσο και στους καταναλωτές. Εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.-

- Προανάκριση ενεργείται από τα Τμήματα Ασφαλείας ΄Αργους και Ναυπλίου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματιζόμενη δικογραφία, θα αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ναυπλίου."

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER