Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015 13:33

Ισθμός: Πέταξε ένα κιλό ηρωίνης από το αυτοκίνητο για να γλιτώσουν τη σύλληψη

Γράφτηκε από την
Ισθμός: Πέταξε ένα κιλό ηρωίνης  από το αυτοκίνητο για να γλιτώσουν τη σύλληψη

Στα ίχνη κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου στον Ισθμό.

 

Συνελήφθησαν ένας 27χρονος και μία 26χρονη στο 87ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών.

Ειδικότερα το απόγευμα της Κυριακής ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων,  αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντόπισαν στον Ισθμό το όχημα το οποίο οδηγούσε ο 27χρονος και στο οποίο επέβαινε η 26χρονη και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο, πλην όμως ο 27χρονος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και απέρριψε στο έδαφος ποσότητα ηρωίνης σε δύο συσκευασίες, συνολικού βάρους -971,7- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

 

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντόπισαν το όχημα και το ακινητοποίησαν στο 87ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, όπου και συνελήφθησαν ο 27χρονος και η 26χρονη, ενώ το ανωτέρω όχημα, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.     

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, η οποία περιλαμβάνει ακόμη πέντε Ελληνες, δύο άνδρες ηλικίας 28 και 37 ετών, αντίστοιχα και τρεις γυναίκες ηλικίας 21, 38 και 51 ετών, αντίστοιχα.

Όπως προέκυψε, την ποσότητα ηρωίνης, θα την προμηθευόταν ο 28χρονος, ο οποίος μαζί με τους 21χρονη, 37χρονο, 38χρονη και την 51χρονη, θα την πουλούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

 


NEWSLETTER