Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015 12:27

Εξέδιδαν στην πορνεία 20χρονη στο Λουτράκι

Γράφτηκε από την
Εξέδιδαν στην πορνεία 20χρονη στο Λουτράκι

Συνελήφθησαν, χθες (20.11.2015) το βράδυ, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και μία 25χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι κατηγορούνται για μαστροπεία, καθώς και ένας  21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για πλαστογραφία.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, κατά την οποία συνελήφθη ο 28χρονος και η 25χρονη, γιατί όπως προέκυψε προήγαγαν στην πορνεία με σκοπό το κέρδος, έναντι χρηματικού ποσού, 20χρονη ομοεθνή τους, την οποία για τον σκοπό αυτό, μετέφεραν με όχημα ιδιοκτησίας της 25χρονης, σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι. 

Επιπλέον, στο όχημα επέβαινε και ένας 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστό Διαβατήριο και ο οποίος συνελήφθη. 

Κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των -155- ευρώ,  7 κινητά τηλέφωνα και το όχημα της 25χρονης, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.


NEWSLETTER