Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 12:30

18χρονοι ρήμαξαν σπίτια σε 6 χωριά της Λακωνίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
18χρονοι ρήμαξαν σπίτια σε 6 χωριά της Λακωνίας

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 8 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Σπάρτης και Ανατολικής Μάνης Λακωνίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, προέκυψε ότι δύο 18χρονοι, είχαν διαπράξει τις διαρρήξεις και κλοπές στο Καλάμι, την Καλογωνιά, το Συκαράκι, τη Μαγούλα, τις Καμάρες και το Παρόρι.

Ειδικότερα:

  • Την 7.9.2015 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν χρυσαφικά.
  • Την 11/14.9.2015, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν χρήματα και ποσότητα λαδιού.
  • Την 4.10.2015 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν χρήματα.
  • Την 6.10.2015 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν χρυσαφικά και κινητό τηλέφωνο. 
  • Την 8/9.10.2015 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν κόσμημα.
  • Την 12.10.2015 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν χρήματα, κόσμημα, είδος ένδυσης και ηλεκτρονικές συσκευές.
  • Την 18.10.2015 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά και κόσμημα.
  • Την 22.10.2015 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν χρυσαφικά.

Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -22.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER