Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 18:01

Στην πανελλήνια συγκέντρωση ενστόλων στην Αθήνα καλούν οι αστυνομικοί της Κορινθίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011 και ώρα 18:00 οι Ομοσπονδίες των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας ύστερα από τις ομόφωνες αποφάσεις των Διοικητικών και των Γενικών τους Συμβουλίων, προχωρούν στην πραγματοποίηση της υπαγορευμένης από τις καθημερινές αρνητικές εξελίξεις, πανελλαδικής ένστολης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην Αθήνα (Πλατεία Κολοκοτρώνη), καλώντας όλους τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους μας, να δώσουν δυναμικό «παρών» στον αγώνα επιβίωσης και συνέχισης της υψηλής εθνικής μας αποστολής.
Δυστυχώς, οι τελευταίες αποφάσεις των κυβερνώντων, υπό τις οδηγίες της τρόικας και των δανειστών της χώρας για νέες περικοπές δαπανών, τόσο των λειτουργικών όσο και των ανελαστικών (μισθοί, επιδόματα, νυχτερινά, πενθήμερα κλπ), συνιστούν την τελευταία πράξη του δράματος που βιώνουμε ως ένστολοι εργαζόμενοι τα τελευταία χρόνια.
Φτάνει πια! Χρέος όλων μας να εμποδίσουμε να μπει ταφόπλακα στο δημόσιο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη. Αυτό ζητούν οι συνάδελφοι από μας, αυτό θέλει η κοινωνία μας.
Ισχυροί Οργανισμοί ασφαλείας, η καλύτερη εγγύηση για την αντιμετώπιση της κρίσης και τη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για ευημερία και ανάπτυξη χωρίς να χρησιμοποιούμαστε κατά το δοκούν από τους εκάστοτε κυβερνώντες.
Η Ένωση μας θα συμμετάσχει στην ανωτέρω διαμαρτυρία, όπως άλλωστε πράττει σε όλους τους μέχρι τώρα αγώνες της Ομοσπονδίας και καλούμε  όλους τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρόν.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ για το δίκαιο των αιτημάτων μας και για να υπάρχουν συνθήκες ασφαλείας για όλους τους πολίτες της χώρας.    

Όλοι στην Πανελλαδική Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας.
Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του!!

ΓΙΑ  ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΟΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ                               ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
6948500630                                                  6974663695

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER