Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 17:04

Νεαρό ζευγάρι Ρουμάνων στο Άργος έχασε τη ζωή του από διαρροή υγραερίου

Γράφτηκε από την
Νεαρό ζευγάρι Ρουμάνων στο Άργος έχασε τη ζωή του από διαρροή υγραερίου

Ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων, ένας 19χρονος Ρουμάνος και η 26χρονη ομοεθνής του, σύμφωνα με όλες τις ως τώρα ενδείξεις, έχασε τη ζωή του μέσα στο σπίτι που διέμενε, στο Άργος, από διαρροή υγραερίου από τη σόμπα που είχε για να ζεσταθεί.



Ειδικότερα, προχθές στις 9.00 το βράδυ η μητέρα του άνδρα και μια φίλη του ζευγαριού πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα, δηλώνοντας ότι έχουν από τις 17 Δεκεμβρίου να επικοινωνήσουν με τους δύο νέους.

Αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού, στην οδό Λαμπρινίδου στο Άργος, βρήκαν ασφαλισμένη την πόρτα. Όταν άνοιξαν το ισόγειο διαμέρισμα βρήκαν τους δύο νέους να κείτονται νεκροί, ενώ ήταν έντονη η οσμή γκαζιού.

Κλήθηκε αμέσως ιατροδικαστής, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο και ιατροδικαστική εξέταση στους δύο νέους, διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και πιθανολογείται, βάσιμα πλέον, ότι το ζευγάρι των Ρουμάνων έχασε τη ζωή από διαρροή υγραερίου από την σόμπα που ήταν στο δωμάτιο.

Η ασφάλεια έχει διατάξει νεκροψία-νεκροτομή και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο νέων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER