Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 18:49

Τέσσερις συλλήψεις για "φρουτάκια" και χασίς σε καφέ μπαρ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Τέσσερις συλλήψεις για "φρουτάκια" και χασίς σε καφέ μπαρ στην Καλαμάτα

Σε τέσσερις συλλήψεις για παράνομο τζόγο προχώρησαν το βράδυ της Τριτης σε καφέ - μπαρ στην Καλαμάτα, αστυνομικοί της Ασφάλειας της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και του Αργους.

 

Το κατάστημα ανήκει σε 43χρονο, ο οποίος εκείνη την ώρα απουσίαζε και ως προσωρινά υπεύθυνος συνελήφθη ένας 34χρονος, καθώς στο χώρο λειτουργούσαν 3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές για "φρουτάκια". Εκτός από τον 34χρονο συνελήφθησαν επίσης ακόμα τρία α΄τομα 41,45, και 75 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι έπαιζαν το τυχερό παιχνίδι.

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (22.12.2015) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 34, 41, 45 και 75 ετών, αντίστοιχα.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν οι τρεις υπολογιστές, το χρηματικό ποσό των -170,90- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού, καθώς και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5,5- γραμμαρίων.  

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.


NEWSLETTER