Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 12:37

14 συλλήψεις για.. μπλακ τζακ και ζάρια σε καφενεία της Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την

Δεκατέσσερις συλλήψεις για παράνομο τζόγο έγιναν μέσα σε λίγες ώρες σε καφενεία της Μεσσηνίας.

Ειδικότερα αρχικά το βράδυ της Δευτέρας συνελήφθησαν 5 άτομα, καθώς σε καφενείο στον Αρι, ένας 38χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος επέτρεπε τους υπόλοιπους – ηλικίας από 50 έως 67 ετών- να παίζουν μπλακ τζακ  (“21”).

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τράπουλες και το χρηματικό ποσό των 933 ευρώ,  ως προερχόμενο από το τυχερό παιχνίδι.

Στη δεύτερη περίπτωση τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας συνέλαβαν συνολικά 9 άτομα σε καφενείο στο Πεταλίδι. Εκεί ένας 58χρονος προσωρινά υπεύθυνος του κατασ΄τμηατος επέτρεπε σε ακόμα 8 άτομα, ηλικίας από 21 έως 65 ετών, να παίζουν “ζάρια”.

Κατασχέθηκαν δύο ζάρια και το χρηματικό ποσό των 2.470 ευρώ, ως προερχόμενο από το τυχερό παιχνίδι.

Σχηματίστηκαν δύο αυτοτελείς δικογραφίες για διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών, οι οποίες περιλαμβάνουν ακόμη δύο Ελληνίδες, ηλικίας 28 και 55 ετών αντίστοιχα, οι οποίες αναζητούνται ως ιδιοκτήτριες των δύο καταστημάτων αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.