Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 21:00

95χρονη νεκρή στο σπίτι της στο Αβραμιού Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
95χρονη νεκρή στο σπίτι της στο Αβραμιού Μεσσηνίας

Μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε σήμερα νεκρή στο σπίτι της στο Αβραμιού, πεσμένη δίπλα στο κρεβάτι της.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αλλά για θάνατο από παθολογικά αίτια. Οπως μάθαμε, πρόκειται για μια 95χρονη η οποία έμενε μόνη της και επειδή δεν είχε δώσει σημάδια ζωής τις τελευταίες ημέρες, την αναζήτησαν οι συγγενείς της και ένα γείτονας.

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορηθήκαμε από αστυνομικές πηγές, η ανιψιά της που είχε να την δει τρεις μέρες πήγε το μεσημέρι και της χτύπησε την πόρτα, αλλά η ηλικιωμένη δεν άνοιγε. Ετσι η συγγένισσα της ηλικιωμένης ειδοποίησε το Α.Τ. Μεσσήνης. Οταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης, κι ούτε το σπίτι ήτανε αναστατωμένο για να οδηγηθούν στην πιθανότητα της εγκληματικής ενέργειας, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής στοιχεία.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα έφτασε από το Ναύπλιο και ο ιατροδικαστής Νίκος Κοττακίδης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρήκε χτυπήματα ή άλλα σημάδια στο σώμα της γυναίκας που να προδίδουν ότι ο θάνατος προήλθε από εγκληματική ενέργεια. Οσο για τα αίτια του θανάτου της, αυτά θα διευκρινιστούν μετά την νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί. Ωστόσο, η Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά το θάνατό της και να παίρνει καταθέσεις από γείτονες και ανθρώπους οι οποίοι την ήξεραν. Αυριο μάλιστα θα γίνει εκ νέου αυτοψία στο σπίτι της ηλικιωμένης, στο φως της ημέρας. 


NEWSLETTER