Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 08:48

Νορβηγίδα φοιτήτρια κατήγγειλε απόπειρα βιασμού

Γράφτηκε από την
Νορβηγίδα φοιτήτρια κατήγγειλε απόπειρα βιασμού

Νορβηγίδα φοιτήτρια του προγράμματος Erasmus ήταν η 20χρονη που κατήγγειλε ότι την Πρωτοχρονιά νεαρός Καλαματιανός αποπειράθηκε να την βιάσει. Την έπεισαν όπως είπε να το καταγγείλει οι φίλες της στην Αστυνομία, καθώς η ίδια ντρεπόταν, κάτι που έγινε λίγο αργότερα.

Ο φερόμενος ως δράστης δέχθηκε ότι πήγαν μαζί στο σπίτι του αλλά αρνήθηκε ότι αποπειράθηκε να την βιάσει, απέδωσε δε τις εκδορές που είχε η φοιτήτρια στο ότι γλίστρησε και έπεσε από την σκάλα, καθώς ήταν μεθυσμένη.

Οπως κατήγγειλε η φοιτήτρια ανήμερα την Πρωτοχρονιά, γύρω στις 7 το πρωί, έβγαινε από καφετέρια στην οδό Αναγνωσταρά στην Καλαμάτα. Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος μέχρι τότε της ήταν άγνωστος, την πλησίασε και έπιασαν την κουβέντα. Με τα πολλά αυτή δέχτηκε να πάνε μαζί στο σπίτι του και εκεί αυτός προσπάθησε να την βιάσει. Σύμφωνα πάντα με όσα δήλωσε η νεαρή Νορβηγίδα στους αστυνομικούς, αυτή αντέδρασε γιατί δεν ήθελε να πάει ερωτικά μαζί του, τον έσπρωξε και άρχισε να φωνάζει. Μέσα στην αγωνία και την προσπάθειά της να του ξεφύγει, τα κατάφερε, άνοιξε την πόρτα και έτρεξε στις σκάλες της πολυκατοικίας. Αυτός όμως -όπως κατέθεσε η κοπέλα στην Αστυνομία- έτρεξε πίσω της και την έπιασε στα σκαλιά. Τότε πάλεψε πάλι να του ξεφύγει και αυτός την χτύπησε, αλλά και πάλι κατάφερε να τον σπρώξει μακριά και να τρέξει γρήγορα στην έξοδο της πολυκατοικίας.

Η νεαρή φοιτήτρια είπε ακόμα ότι δεν πήγε αμέσως να καταγγείλει στην Αστυνομία την απόπειρα βιασμού της γιατί ντρεπότανε. Το είπε όμως στις φίλες της και αυτές την έπεισαν να πάει και να το πει στις αστυνομικές αρχές για να μην μείνει ατιμώρητος ο φερόμενος ως δράστης. Τελικά, οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 23χρονο στην Ασφάλεια Καλαμάτας και όταν η Νορβηγίδα τον είδε, αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον παραλίγο βιαστή της.

Για κάποιες εκδορές που η κοπέλα είχε πάνω της, ο φερόμενος ως δράστης υποστήριξε ότι δεν έγιναν από αυτόν αλλά η νεαρή γυναίκα γλίστρησε στις σκάλες και έπεσε γιατί ήτανε πολύ μεθυσμένη. 

Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος ως δράστης της απόπειρας βιασμού δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις αστυνομικές αρχές, καθώς έχει μπλεξίματα με τα ναρκωτικά.

Επειδή είχε περάσει το αυτόφωρο, ο φερόμενος ως δράστης δεν συνελήφθη αλλά σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα βιασμού.


NEWSLETTER