Σάββατο, 02 Ιουλίου 2011 10:37

Ενοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στο Σπαθοβούνι

Γράφτηκε από την

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας: "Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τρεις (3) άγνωστους δράστες, οι οποίοι χθες  (1-7-2011) το βράδυ, με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, από το πρατήριο υγρών καυσίμων στο Σπαθοβούνι Κορινθίας

Ειδικότερα, τρεις δράστες, μπήκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων , έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους και με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν δύο (2) ημεδαπούς υπαλλήλους και έναν (1) αλλοδαπό πελάτη.

Στη συνέχεια, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των χιλίων τριακοσίων (1300) από το ταμείο, ενώ τραυμάτισαν με τα πόδια, έναν από τους υπάλληλους στο πρόσωπο, αφαιρώντας του ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθως οι τρεις δράστες επιβιβάσθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου την 16-6-2011 και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας προς εντοπισμό των δραστών και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου"