Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 19:49

Μεσσηνία: Πυροβόλησε τον πατριό του στο πόδι και εξαφανίστηκε 

Γράφτηκε από την

Τον 41χρονο άντρα που πυροβόλησε τον πατριό του στο πόδι το βράδυ της Δευτέρας, την ώρα που αυτός κοιμόταν στο σπίτι του στον Αγιο Νικήτα της Μάδαινας, συνεχίζουν να αναζητούν οι αστυνομικοί.

Ο 41χρονος μπήκε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο 65χρονος πατριός του και με ένα κυνηγετικό όπλο τον πυροβόλησε στο δεξιό πόδι και από εκείνη τη στιγμή ψάχνουν να τον βρουν. Ο πατριός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και οι χειρουργοί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το πόδι του στο ύψος του μηρού. Ο θύτης αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί πολλές φορές σε ψυχιατρικά νοσοκομεία. Οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει το όπλο, με το οποίο πυροβόλησε το θύμα και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν το έχει πάρει μαζί του ή αν το πέταξε κάπου για να μην το βρουν. Επίσης κανείς δεν ειδοποίησε την Αστυνομία όταν έγινε το κακό ώστε να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι έρευνες, και μόνο όταν ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη σύζυγό του και τον άλλο της γιο, οι γιατροί ενημέρωσαν τους αστυνομικούς.  

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, η οικογένεια ζει σε άθλιες συνθήκες σε ένα χωράφι στην αγροτική περιοχή Αγ. Νικήτας, στη Μάδαινα. Γύρω στις 10 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο 41χρονος γύρισε μεθυσμένος στο κτήμα. Με ένα κυνηγετικό όπλο έριξε μια - δυο τουφεκιές στον αέρα για να προκαλέσει τον πατριό του να βγει έξω από το σπίτι. Οι δυο τους καβγάδισαν και ο προγονός έφυγε, γυρίζοντας μισή ώρα μετά και κρατώντας ακόμα το όπλο. Μπήκε αθόρυβα μέσα στο σπίτι και ενώ ο πατριός του κοιμόταν τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στο πόδι. Αργότερα στο νοσοκομείο όπου πήγαν οι αστυνομικοί, η σύζυγος του 56χρονου και μητέρα του 41χρονου προσπάθησε να καλύψει το γιο της και στην αρχή δεν έλεγε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί. Ομως, δεν μπόρεσε να το κρύψει για πολύ και οι αστυνομικοί έφυγαν για το κτήμα προκειμένου να βρουν τον γιο της, αλλά είχε εξαφανιστεί. Και παρόλο που έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή για το όπλο δεν το βρήκαν πουθενά, ενώ αναζήτησαν τον θύτη σε κάθε πιθανό μέρος όπου θα μπορούσε να κρύβεται, χωρίς όμως να καταφέρουν να τον εντοπίσουν. 

Ν.Κ.