Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 09:15

Εξω από το σπίτι του στους Χράνους: Ληστεία σε βάρος πράκτορα ΟΠΑΠ

Γράφτηκε από την
Εξω από το σπίτι του στους Χράνους: Ληστεία σε βάρος πράκτορα ΟΠΑΠ

Δύο άνδρες με όπλα και καλσόν στο κεφάλι λήστεψαν προχθές το βράδυ πράκτορα του ΟΠΑΠ στους Χράνους. Η ληστεία έγινε στις 10.35 το βράδυ, αφού ο 54χρονος άνδρας είχε κλείσει το πρακτορείο στον Αγ. Ανδρέα και επέστρεφε στο σπίτι του.

Οι δράστες παραφύλαγαν έξω από το σπίτι του και πριν προλάβει να κατέβει από το αυτοκίνητο, εμφανίστηκαν μπροστά του με δύο πιστόλια. «Προχώρα μπροστά για να μην σε χτυπήσουμε», του είπε ο ένας και με την απειλή των όπλων τον έβαλαν να περπατήσει κάπου 30 με 40 μέτρα παρασύροντάς τον σε μια σκοτεινή γωνιά. Εκεί ζήτησαν να τους δώσει το τσαντάκι με τις εισπράξεις του πρακτορείου του, το οποίο βρίσκεται στον Αγιο Ανδρέα. Ο πράκτορας παρέδωσε το τσαντάκι, όπου μέσα υπήρχαν τα 5.000 ευρώ από τις εισπράξεις του πρακτορείου, λογαριασμοί και άλλα έγγραφα. Πριν φύγουν πεζή οι ληστές, τον ρώτησαν αν είναι όλα τα λεφτά μέσα, κι όταν απάντησε καταφατικά, εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 54χρονος πράκτορας έζησε για πρώτη φορά αυτή την εμπειρία και ήταν γι' αυτόν ένα μεγάλο σοκ. Στο σπίτι στους Χράνους είχε μετακομίσει πριν ένα μήνα και ο ίδιος -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- δεν είχε παρατηρήσει καμία ύποπτη κίνηση ή κάποιον να τον ακολουθεί στη διαδρομή που έκανε με το αυτοκίνητο από τον Αγιο Ανδρέα στους Χράνους. Ο πράκτορας πάντως ακολουθούσε καθημερινά την ίδια ακριβώς διαδρομή, κάτι που όπως φαίνεται οι δράστες το γνώριζαν πολύ καλά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, κάπου εκεί κοντά, αλλά όχι σε ορατό σημείο, πρέπει να τους περίμενε κάποιο αυτοκίνητο, ενώ διερευνάται αν είχαν και συνεργούς.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πεταλιδίου.

Ν.Κ.


NEWSLETTER