Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 18:10

Εξήντα δύο συλλήψεις κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην Πελοπόννησο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εξήντα δύο συλλήψεις κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην Πελοπόννησο

Εξήντα δύο άτομα συνελήφθησαν κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην Πελοπόννησο, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, για παραβάσεις του Yγειονομικού Κανονισμού, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για κλοπή, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, για καταδικαστικά έγγραφα, για ναρκωτικά και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ δεκαεπτά εκ των συλληφθέντων είναι αλλοδαποί, που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επίσης, κατά την επιχείρηση εξιχνιάστηκε από την ασφάλεια Σπάρτης, μία περίπτωση κλοπής σε βάρος ενός 33χρονου, που είχε γίνει στις 6 Νοεμβρίου 2015, σε χωριό της Σπάρτης και για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου για κλοπή.

Ακόμη βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τέσσερις παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και δύο παραβάσεις για στέρηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων, ενώ κατασχέθηκε μικροποσότητα χασίς στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER