Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011 21:53

Εκλεψαν υπολογιστές από το ΚΕΠ στο Διοικητήριο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εκλεψαν υπολογιστές από το ΚΕΠ στο Διοικητήριο

Αγνωστοι διέρρηξαν το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου Καλαμάτας στο ισόγειο του Διοικητηρίου χθες τα ξημερώματα κι έφυγαν ανενόχλητοι με 4 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών και 2 επίπεδες οθόνες. Οι δράστες μπήκαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στο κτήριο, παραβιάζοντας την εξωτερική είσοδο του ΚΕΠ, στο ανατολικό τμήμα του κτηρίου. Πήραν προφανώς όσα χωρούσαν τα χέρια τους κι έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί ή να τους… ενοχλήσει κάποιο σύστημα ασφαλείας. Εικάζεται μάλιστα πως δεν έφυγαν με αυτοκίνητο, καθώς πήραν μόνο ένα μέρος των ηλεκτρονικών υπολογιστών, χωρίς να πειράξουν τον υπόλοιπο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει και υπολογιστές με οθόνες και σκάνερ.
Η δαπάνη για την αντικατάσταση των μηχανημάτων που εκλάπησαν υπολογίζεται σε 4.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα πρόκειται να τοποθετηθεί μπάρα στη συγκεκριμένη είσοδο για περισσότερη ασφάλεια.

Σχόλια  

0 # spyrosm 26-07-2011 11:05
4 κεντρικές μονάδες υπολογιστών και 2 επίπεδες οθόνες (των διαστάσεων που διαθέτει το ΚΕΠ της πρώην Νομαρχίας και μάλιστα όχι σύγχρονα μοντέλα),οι οποίες μονάδες,για όσους γνωρίζουν,διαθέ τουν μόνο τον στοιχειώδη εξοπλισμό,αυστη ρά για τον σκοπό που προορίζονται ,από όπου και εάν το δει κάποιος,4.000 ευρώ ΔΕΝ κοστίζουν.

Είναι ζήτημα εάν κοστίζουν 2.000 ευρώ,με ΦΠΑ,όλα τα κλαπέντα,για να αντικατασταθούν με ΣΥΓΧΡΟΝΑ κομμάτια.

Συγχρόνως,όταν η Νομαρχία διοικείτο από τον κ. Δράκο,διέθετε επί 24ώρου φύλακα και ποτέ δεν είχε διαρρηχθεί !.

Τον απέλυσαν ?

Θεώρησαν οτι είναι περιττός ?

Ή μήπως την συγκεκριμένη νύχτα,η βάρδια,είχε (υποχρεωτική) άδεια ?

Ας ξαναβάλουν τα κουτάλια τους στο μπαούλο,αυτοί που ευελπιστούν οτι θα γευθούν μέρος από τα υπ' αυτών εκτιμώμενα 4.000ρικα για την αντικατάσταση των κλαπέντων,μή βρεθούν προ εκπλήξεων.

Αρκετά πιά !

σσ.Αν πάλι,καταφέρουν (!) να κοστολογίσουν τα κλαπέντα στα 4.000 ευρώ,ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ τα τιμολόγια μέ πλήρη τα στοιχεία των νέων τεμαχίων,
ώστε να μπορεί να τα ελέγξει κάθε ενδιαφερόμενος.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER