Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 15:43

14 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
14 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Συνολικά 42 άτομα, εκ των οποίων τα 14 στη Μεσσηνία, συνελήφθησαν σε αστυνομικές επιχειρήσεις που έγιναν την περασμένη Παρασκευή στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι σε 959 άτομα, ενώ προσήχθησαν 144. Επιπλέον ελέγχθηκαν 788 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 300 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 4 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, 2 παραβάσεις για στέρηση άδειας μουσικών οργάνων, 2 παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού και 1 παράβαση για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου. 

Πιο αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν: 2 Ελληνες και 1 Ελληνίδα τσιγγάνα στην Καλαμάτα για ναρκωτικά, και συγκεκριμένα: ένας 56χρονος με 0,2 γραμ. κοκαΐνη, ένας 30χρονος με 3,3 γραμ. χασίς και μια 43χρονη με 5 ναρκωτικά χάπια. 4 Ελληνες τσιγγάνοι για ρευματοκλοπή. 32χρονος φυγόποινος τσιγγάνος στη Βαλύρα, ο οποίος είχε καταδικαστεί πέρυσι το Δεκέμβριο για κλοπές σε 7 χρόνια κάθειρξη, από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων. 2 αλλοδαποί για παραβάσεις του ΚΟΚ. 2 Ελληνες για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού και 2 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και θα απελαθούν.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER