Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 08:34

H κάμερα ασφαλείας συνέλαβε τσιγγάνα στους Γαργαλιάνους 

Γράφτηκε από την

Το τσαντάκι με τα προσωπικά της χαρτιά, αλλά και η κάμερα ασφαλείας, πρόδωσαν μια τσιγγάνα από την Καλαμάτα, η οποία μαζί με μια ομόφυλή της μπήκαν σε σπίτι στους Γαργαλιάνους για να κλέψουν. Αυτό έγινε προχθές, και το μεσημέρι της ίδιας μέρας η 56χρονη τσιγγάνα συνελήφθη - ενώ καταζητείται η άλλη. 

Οι δύο γυναίκες μπήκαν στην αυλή σπιτιού στους Γαργαλιάνους και έψαξαν τις ντουλάπες που είχε έξω ο ιδιοκτήτης. Στη συνέχεια προσπάθησαν να παραβιάσουν την κεντρική είσοδο για να μπουν μέσα, αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί ήταν κλειδωμένη. Κάθε τους όμως κίνηση καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας που έχει εγκαταστήσει στο σπίτι ο ιδιοκτήτης. 

Οταν οι προσπάθειες να ανοίξει η πόρτα δεν απέδωσαν, οι τσιγγάνες έφυγαν, όμως δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους: Επεσαν πάνω στον ιδιοκτήτη του σπιτιού ο οποίος πήγε να τις σταματήσει. Ετσι, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι, κι ενώ αυτές προσπάθησαν να τρέξουν μακριά, τους έπεσε ένα τσαντάκι που είχε μέσα τα προσωπικά έγγραφα της μιας - η οποία και συνελήφθη.