Σάββατο, 07 Μαϊος 2016 18:45

Σοκ στη Νεμέα: Βρήκαν τρίχρονο αγόρι δεμένο και κακοποιημένο

Γράφτηκε από την

Μία απίστευτη ιστορία ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως στην περιοχή της Νεμέας.

Μία 23χρονη Βουλγάρα, μητέρα τριών ανηλίκων παιδιών συνελήφθη για έκθεση σε κίνδυνο του 3χρονου αγοριού της που το είχε δεμένο και κακοποιημένο στο προαύλιο αποθήκης

 

Ακόμα και οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο από περίοικους δεν πίστευαν στα μάτια τους. Το περιστατικό έγινε την Μεγάλη Παρασκευή, αλλά έγινε μόλις σήμερα γνωστό.

Ένα τρίχρονο αγοράκι βρέθηκε γυμνό, λερωμένο, κακοποιημένο και με πληγές ακόμα και από τσιγάρα πάνω του και η ίδια του η μάνα, του είχε δέσει το χέρι σε μία καρέκλα στο προαύλιο αποθήκης που το χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα η οικογένεια και είχε φύγει με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της.

Η εγκαταλελειμμένη παλιά αποθήκη εργοστασίου βρίσκεται στο 1ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Νεμέας-Σκοτεινής. Οι αστυνομικοί κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και απελευθέρωσαν το βασανισμένο παιδάκι, το οποίο μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση στον Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί περίμεναν εκεί την 23χρονη Βουλγάρα μάνα του παιδιού και μόλις γύρισε την συνέλαβαν αμέσως και της πήραν τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά που είχε μαζί της, τα οποία επίσης έστειλαν στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας για προληπτικές εξετάσεις και ψυχολογική υποστήριξη.

Η ίδια απαντώντας στους αστυνομικούς για τους …«λόγους» που την οδήγησαν σε αυτές τις πράξεις, είπε ότι το έκανε για να μπορέσει να πάει για μία δουλειά στο Ναύπλιο μαζί με τα άλλα δύο παιδιά της και δεν έδειξε να καταλαβαίνει πόσο λάθος ήταν αυτό που είχε κάνει… Παρά τις έρευνες των αστυνομικών δεν εντοπίστηκε πουθενά ο πατέρας των παιδιών, ο οποίος αναζητείται.

ΠΗΓΗ: news247.gr