Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 18:21

Η Ιντερπόλ θα λύσει το μυστήριο του σκάφους στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η Ιντερπόλ θα λύσει το μυστήριο του σκάφους στην Κυπαρισσία

 

Με απαγόρευση απόπλου συνεχίζει να βρίσκεται στο λιμάνι της  Κυπαρισσίας υπό την εποπτεία του Λιμενικού το σκάφος αναψυχής που από την προηγούμενη Παρασκευή έχει ρυμουλκηθεί εκεί, καθώς είχε μείνει από μηχανική βλάβη νότια της Κυπαρισσίας στην περιοχή του Στομίου.

Οπως είναι γνωστό, σε αυτό επιβαίνουν ένα Σύρος που έχει δηλώσει ότι κάνει κρουαζιέρα αναψυχής και έχει έγγραφη άδεια 6μηνης παραμονή στη χώρα μας από τις ελληνικές αρχές, όπως και ένας Ιρακινός που είναι ο καπετάνιος του σκάφους.

Η όλη υπόθεση όμως φαίνεται να είναι μπερδεμένη και από τις λιμενικές αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν πληροφορίες ότι το σκάφος αυτό έχει κλαπεί από μαρίνα της Τουρκίας. Από την άλλη όμως οι επιβαίνοντες φαίνονται να παρουσιάζουν αντίγραφα χαρτιά νομιμότητας που ωστόσο εξετάζεται η γνησιότητάς τους, γι' αυτό το λόγο έχει ζητηθεί και η συνδρομή της Ιντερπόλ.

Ετσι το σκάφος εξακολουθεί να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση ώστε να μην αποπλεύσει και να μην εξαφανιστούν οι επιβαίνοντες σε αυτό.

Κ.Μπ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER