Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 12:12

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών

Γράφτηκε από την
Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη αγνώστων που πραγματοποίησαν ένοπλη ληστεία, χθες βράδυ, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών.

Ειδικότερα, ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε άγνωστοι φορώντας κουκούλες, μπήκε σε βενζινάδικο στο 103 χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών. Οι τέσσερις εξαυτών βγήκαν από το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς το γραφείο του πρατηρίου όπου βρίσκονταν δύο υπάλληλοι. Ο ένας εκ των υπαλλήλων βλέποντας τους κουκουλοφόρους κατόρθωσε κι διέφυγε, ενώ ο δεύτερος υπάλληλος δεν πρόλαβε, αφού οι δύο εκ των τεσσάρων με την απειλή όπλων των ακινητοποίησαν τον χτύπησαν και στη συνέχεια λήστεψαν το πρατήριο, παίρνοντας συνολικά 308 ευρώ που βρήκαν στο ταμείο και τα δύο κινητά τηλέφωνα των υπαλλήλων του πρατηρίου. Ακολούθως μπήκαν στο αυτοκίνητο που τους ανέμενε ο συνεργός τους κι εξαφανίστηκαν.

Εν τω μεταξύ, ο υπάλληλος του πρατηρίου που κατόρθωσε να διαφύγει αντιλαμβανόμενος τους ληστές, ειδοποίησε την αστυνομία η οποία όμως όταν έφτασε είχε γίνει η ληστεία κι εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των ληστών. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER