Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 09:09

"Μάγος" εξαπατούσε γυναίκες στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
"Μάγος" εξαπατούσε γυναίκες στην Καλαμάτα

 

 

Ως... ειδικός στην επίλυση ερωτικών προβλημάτων για τις γυναίκες που ήθελαν να "δέσουν" με μάγια τον άντρα της ζωής τους, παρουσιαζόταν ένας 27χρονος από την Γκάμπια της Αφρικής· ο οποίος είχε ανοίξει μαζί με συνεργό του γραφείο τους τελευταίους τρεις μήνες στην Καλαμάτα και προχθές το απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας. 

 

Ο "μάγος" παρίστανε ότι μπορεί να επικοινωνήσει με τα πνεύματα, να λύσει μάγια και να βοηθήσει τις γυναίκες που δεν είχαν παιδιά να συλλάβουν. Μάλιστα έφτιαχνε και έδινε φυλαχτά, ενώ κάθε πελάτης ή πελάτισσα που πήγαινε στο γραφείο του απολάμβανε και από μια ειδική τελετή στην τιμή των 20 ευρώ, με δώρο το φυλαχτό. Βέβαια, για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του "θύματος", θα έπρεπε να κάνει περισσότερες από μία επισκέψεις πληρώνοντας κάθε φορά 20 ευρώ. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν κάποιες σχετικές πληροφορίες για τη δράση του, αλλά καμία συγκεκριμένη καταγγελία. Και επειδή ο "μάγος" κυκλοφορούσε παντού διαφημιστικά χαρτάκια, μία γυναίκα αστυνομικός του έστησε παγίδα και παρουσιάστηκε προχθές στο γραφείο του ως πελάτισσα. Ο απατεώνας φυσικά δεν… μάντεψε τίποτα και αφού έκανε την καθιερωμένη του τελετή, έδωσε τις συμβουλές του και έκλεισε καινούργιο ραντεβού, αφού πληρώθηκε με ένα προσημειωμένο 20ευρω. Μάλιστα, όπως άλλωστε έκανε με όλους τους πελάτες, την έβαλε να πλυθεί και με ένα μπουκάλι νερό στο οποίο είχε ρίξει κάρβουνο. Μια πρακτική που έκανε με όλους όσους κατάφερε να εξαπατήσει, για να τους εξαγνίζει και έτσι τα πνεύματα να αλλάξουν το μέλλον τους, σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Οπως προαναφέρθηκε, το ψευτομέντιουμ είχε και συνεργό, ο οποίος προς το παρόν διαφεύγει τη σύλληψη. Οι αστυνομικοί στο σπίτι του βρήκαν και κατάσχεσαν 3 κινητά τηλέφωνα, με τα οποία επικοινωνούσε με την πελατεία του, καθώς και τα αυτοσχέδια φυλαχτά από διπλωμένα με ταινία χαρτιά και υφάσματα. 

Να σημειωθεί ότι πληροφορίες αναφέρουν πως στη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι εδώ και καιρό θύμα του είχε πέσει και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Καλαματιανών, από τους οποίους είχε αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ηλικιωμένη πίστευε ότι τους κάνουν μάγια και πήγαινε κάθε τόσο στο γραφείο του για να της τα λύσει, αφήνοντας κάθε φορά αρκετά χρήματα. Ωστόσο, ούτε μήνυση έχει κατατεθεί, ούτε έχει γίνει επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ θα περάσει από δίκη.


NEWSLETTER