Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 14:21

Ένοπλη ληστεία σε βάρος επιχειρηματία στο Άργος

Γράφτηκε από την
Ένοπλη ληστεία σε βάρος επιχειρηματία στο Άργος

Ένοπλη ληστεία σε βάρος ενός επιχειρηματία εμπορίας κρεάτων, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Άργος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ήδη γίνει γνωστά, το πρωί ο επιχειρηματίας βγήκε από το σπίτι του για να πάει στην επιχείρησή του και την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του, του επιτέθηκαν τέσσερα άτομα και τον έβαλαν μέσα στο σπίτι, όπου τον έδεσαν, μαζί με τη σύζυγό του, τους φίμωσαν, τους λήστεψαν παίρνοντας πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγαν με το αυτοκίνητο θύματος.

Οι ληστές κατευθύνθηκαν προς την Καρυά της ορεινής Αργολίδας, στην περιοχή Σταθέϊκα πέταξαν στο γκρεμό το αυτοκίνητο του επιχειρηματία και διέφυγαν, προφανώς, με άλλο αυτοκίνητο συνεργού τους, ο οποίος τους περίμενε.

Όταν κατάφερε να λυθεί ο επιχειρηματίας ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την ορεινή Αργολίδα και την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άγνωστων ληστών.

Αυτή την ώρα μεταβαίνει στα Σταθέικα γερανοφόρο όχημα, προκειμένου να ανασύρει από τον γκρεμό το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, για να ελεγχθεί από την αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνα και προανάκριση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER