Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 16:36

Ελεύθερος με όρους ο 56χρονος Καλαματιανός, που συνελήφθη για ναρκωτικά

Γράφτηκε από την

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες ο 56χρονος Καλαματιανός που την Τετάρτη συνελήφθη με 8 ακόμα άτομα, σε επιχείρηση για την εγκληματική οργάνωση που διακινούσε χασίς, ηρωίνη και κοκαΐνη σε περιοχές της Πελοποννήσου, της Αττικής και της Αρτας.

Ο 56χρονος είναι αδερφός του 54χρονου φερόμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης. Η σύλληψη του έγινε για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν 112 γραμμάρια χασίς, αλλά και ένα παράνομο κυνηγετικό όπλο.

Για τον ίδιο λόγο είχε συλληφθεί και η 43χρονη σύζυγος του φερόμενου ως αρχηγού, αφού μέσα στο σπίτι, στη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν ναρκωτικά σε εμφανή σημεία. Εχει όμως ήδη κι αυτή αφεθεί ελεύθερη.

 

Σήμερα Σάββατο αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Καλαμάτας για να απολογηθούν δύο 53χρονοι, ένας 44χρονος και ένας 43χρονος. Ο ένας 53χρονος και ο 44χρονος καταδικάστηκαν τον Ιούλιο για διακίνηση ηρωίνης καθώς κατηγορούντο ως ντίλερ στην υπόθεση διακίνησης μαύρης ηρωίνης από τσιγγάνους της Αγίας Τριάδας. 

Τέλος, τη Δευτέρα θα απολογηθούν στον εισαγγελέα Καλαμάτας ο 54χρονος φερόμενος ως αρχηγός, καθώς επίσης ένας 31χρονος και ένας 36χρονος.