Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 14:55

Ελεύθεροι με όρους για τα “φρουτάκια” στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ελεύθεροι με όρους για τα “φρουτάκια” στην Καλαμάτα

 

Ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής τους το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα αφέθηκαν χθες μετά την απολογία τους στον ανακριτή Καλαμάτας, ο 59χρονος προσωρινά υπεύθυνος και η 29χρονη σερβιτόρα καταστήματος όπου θαμώνες παίζανε "φρουτάκια".

Οι δύο μαζί με 4 θαμώνες, οι οποίοι αφέθηκαν εξαρχής ελεύθεροι, συνελήφθησαν για "φρουτάκια" το μεσημέρι του Σαββάτου, σε καφέ-μπαρ στην Καλαμάτα. Ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και η σερβιτόρα κατηγορούνται για την κακουργηματική πράξη της διεξαγωγής και διοργάνωσης τυχερών παιχνιδιών μέσω Διαδικτύου. Σύμφωνα πάντως με το συνήγορο της 29χρονης Θανάση Ηλιόπουλο, η γυναίκα απλά εργαζότανε εκεί και η ίδια αρνείται ότι έχει καμία σχέση ή εμπλοκή με αυτά που την κατηγορούν. Ο συνήγορος του προσωρινά υπεύθυνου του καταστήματος Στάθης Σταματόπουλος μιλώντας στην "Ε" είπε ότι πράγματι έπαιζαν "φρουτάκια", αλλά η εταιρεία μέσω της οποίας έπαιζαν στο Διαδίκτυο έχει νόμιμη άδεια. Οπότε το παιχνίδι γινόταν νόμιμα και το πρόβλημα υπήρξε γιατί, σύμφωνα με το συνήγορο, προέκυψε ένα γραφειοκρατικό κώλυμα με την εταιρεία το οποίο αναμένεται να λύσει η αρμόδια επιτροπή παιγνίων. 

Να σημειωθεί ότι χθες στο πλαίσιο της ανάκρισης κατέθεσαν και οι τέσσερις θαμώνες που οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας έπιασαν να παίζουν "φρουτάκια", ενώ εκκρεμεί και η κατάθεση του 57χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος. 

Ν.Κ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER