Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 19:14

Μεσσηνία: Η άφεση αμαρτιών για την αγαπημένη Βουλγάρα δεν έπεισε το δικαστήριο 

Γράφτηκε από την

Αμετανόητα ερωτευμένος αποδείχτηκε χθες στο δικαστήριο ένας 52χρονος Νησιώτης, ο οποίος ζήτησε άφεση αμαρτιών από την πρόεδρο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την Βουλγάρα αγαπημένη του. Ο ίδιος που πέρυσι το Φεβρουάριο την είχε μηνύσει, αυτήν και την αδερφή της, επειδή του έκλεψε 25.000 ευρώ και το κασελάκι με τα χρυσαφικά της μάνας του.

Πάντως το δικαστήριο δεν ενέδωσε στις ικεσίες του και καταδίκασε την αγαπημένη του σε 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή - ενώ αθώωσε την αδερφή της, η οποία ήταν επίσης κατηγορούμενη και είχε μάλιστα προφυλακιστεί. Η... μοιραία γυναίκα, μια 37χρονη Βουλγάρα, σκηνοθέτησε την κλοπή στο σπίτι, πέρυσι περί τα τέλη Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου, οπότε ο καλός της μπαινόβγαινε σε κέντρο αποκατάστασης της Καλαμάτας μετά από ένα βαρύ εγκεφαλικό.

 

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ

Μετά που έπαθε το εγκεφαλικό ξαναμίλησε ο μηνυτής με τις κόρες του, που η μια από αυτές κατέθεσε χθες στο δικαστήριο και είπε ότι ο πατέρας της έχει μείνει άφραγκος και τον φροντίζει πλέον η ίδια και ο σύζυγός της. Η γυναίκα κατέθεσε επίσης πως ήταν μαζί με τη Βουλγάρα την ημέρα που αποκαλύφθηκε η υποτιθέμενη κλοπή. Ο πατέρας της την είχε στείλει στο σπίτι για να βρει κάτι χαρτιά που χρειάζονταν για την τράπεζα και η κόρη πήγε μαζί με την σύντροφο. Ετσι, αποκαλύφθηκε ότι κάποιος είχε μπει και είχε σπάσει την κλειδαριά στο μπαούλο όπου φύλαγε ο 52χρονος τα χρήματα, μαζί με τα χρυσαφικά. Το περίεργο βέβαια ήτανε πως ούτε η πόρτα του σπιτιού είχε παραβιαστεί, ενώ ο μόνος χώρος που ήταν ψευτο-ανακατεμένος, ήταν η κρεβατοκάμαρα που βρισκόταν το μπαούλο. Επίσης, είχαν πετάξει δύο μαξιλάρες από τον καναπέ στο καθιστικό για... ξεκάρφωμα.

 

ΠΡΟΙΚΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

Ο Νησιώτης - μηνυτής, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ήταν μαζί με τη Βουλγάρα 6 - 7 χρόνια, μέχρι πέρυσι που έπαθε το εγκεφαλικό και νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στην Αθήνα. Μάλιστα, για να δικαιολογήσει την κατηγορούμενη υποστήριξε στο δικαστήριο πως τον πήρε τηλέφωνο 4 μήνες μετά που έφυγε στην Βουλγαρία, για να του πει πού έχει φυλάξει τα λεφτά. Και άφησε άφωνη την έδρα όταν πρόσθεσε πως πήρε τα 25.000 ευρώ από εκεί που τα είχε αφήσει η Βουλγάρα φίλη του και ταξίδεψε στη χώρα της, ξοδεύοντας 25.000 ευρώ για να παντρέψει και προικίσει την κόρη της συντρόφου του!

Εν τω μεταξύ η κατηγορούμενη είχε εξαφανιστεί από την Ελλάδα μαζί με την αδερφή της, λίγες μέρες μετά που αποκαλύφθηκε η κλοπή και καταζητείτο. Την αδερφή της και συγκατηγορουμένη της έπιασαν όταν ξαναμπήκε στην Ελλάδα, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης - ενώ η ίδια εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο και παραδόθηκε για να δικαστεί. 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ: «ΕΙΧΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ»  

Η αδερφή της πάντως δήλωσε άγνοια για τα πάντα και τελικά αθωώθηκε, ενώ η ίδια είχε κλειδιά του σπιτιού και γνώριζε πού φυλάει ο σύντροφός της τα χρήματα. Στην απολογία της πάντως προσπάθησε να θολώσει τα νερά, υποστηρίζοντας ότι ο Νησιώτης σύντροφός της, της είπε «να σιγουρέψει τα λεφτά», γιατί τον πίεζαν η κόρη, ο γαμπρός και ο αδερφός του, να τους δώσει χρήματα. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι αυτή πήρε τα χρήματα από το κλειδωμένο μπαούλο και τα φύλαξε στην ακλείδωτη ντουλάπα ανάμεσα στις κουβέρτες για να τα σιγουρέψει, μαζί και τα χρυσαφικά. Οταν όμως ρωτήθηκε γιατί ο σύντροφός της, της έκανε μήνυση κατηγορώντας την πως τον έκλεψε, δεν ήταν πολύ πειστική στην απάντηση που έδωσε. Κι ούτε κατάφερε να πείσει κανέναν ότι ο... ερωτοχτυπημένος σύντροφός της, την μήνυσε για να μην ξέρουν τα παιδιά του τι είχαν συνεννοηθεί οι δυο τους, αφήνοντας την αδερφή της στη φυλακή και αυτήν καταζητούμενη!

Ν.Κ.