Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 09:29

ΣΟΚ στη Μεσσηνία: Πατριός και παππούς ασελγούσαν σε 10χρονο κοριτσάκι

Γράφτηκε από την
ΣΟΚ στη Μεσσηνία: Πατριός και παππούς ασελγούσαν σε 10χρονο κοριτσάκι

 

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Καλαμάτας, ένας 60χρονος Μεσσήνιος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 10χρονης προγονής του.

Κατηγορούμενος για τις ίδιες πράξεις είναι και ο 85χρονος πατέρας του, ο οποίος όμως αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή, γιατί είναι ανάπηρος και ο νόμος απαγορεύει την προφυλάκισή του.  

Ο πατριός της 10χρονης κι ο πατέρας του βρέθηκαν απολογούμενοι μετά από κάποια χρόνια για τις πράξεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος σήμερα πατριός του κοριτσιού και ο πατέρας του προέβησαν το 2010 στις ασελγείς πράξεις σε βάρος του έφηβου σήμερα κοριτσιού, όταν τότε ήταν 10 χρόνων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι το μαρτύριο για το παιδί ξεκίνησε πριν κλείσει τα 10 του χρόνια και συνεχίστηκε για διάστημα περίπου ενός χρόνου. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η επιμέλεια του κοριτσιού αφαιρέθηκε από την μητέρα του, από το 2011. Την επιμέλειά της ανέλαβε η μεγαλύτερη αδελφή της, η οποία τότε ήταν ήδη ενήλικη - ενώ έκτοτε το κορίτσι μεγαλώνει μαζί με τις δύο αδελφές της, μακριά από τη μητέρα τους.

Θυμίζουμε ότι με τις βαριές κατηγορίες της κατάχρησης σε ασέλγεια και της αποπλάνησης του 6χρονου γιου του, προφυλακίστηκε στις αρχές του μήνα και ένας άλλος Μεσσήνιος. 

Ν.Κ.


NEWSLETTER