Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 23:04

Ελεύθερος για το χασίς στο Προάστιο της Μάνης

Γράφτηκε από την
Ελεύθερος για το χασίς στο Προάστιο της Μάνης

Ελεύθερος αφέθηκε χθες μετά την απολογία του στον ανακριτή Καλαμάτας ο 37χρονος Ελληνας από το Προάστιο της Μάνης, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής για την καλλιέργεια 4 φυτών χασίς και κατοχή 144 γραμ. του ίδιου ναρκωτικού.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε μόνο ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε στον ανακριτή ότι καλλιεργούσε τα φυτά για δική του χρήση. Αλλωστε, στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του, ο κατηγορούμενος ήταν απόλυτα συνεργάσιμος και έδειξε το χασίς πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού. Βέβαια, στο να αφεθεί ελεύθερος μέτρησε και το ότι δεν βρέθηκαν περισσότερα επιβαρυντικά στοιχεία, τέτοια που να δείχνουν ότι πουλούσε. Δεν υπήρχε ζυγαριά, η ποσότητα των 144 γραμ. δεν ήταν επιμερισμένη, χρήματα οι αστυνομικοί δεν βρήκαν στο σπίτι και ούτε ύποπτες συναλλαγές και συνομιλίες στο τηλέφωνό του. Οσο για τα 4 χασισόδεντρα, ύψους από 1,5 ως 2,10 μέτρα, αυτά τα είχε φυτεμένα στην αυλή του, σε ένα κηπάκο που κρυβόταν από τη γύρω βλάστηση και αν δεν έμπαινες μέσα από την περίφραξη δεν φαίνονταν. 

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δυτικής Μάνης που συνέλαβαν τον 37χρονο, τον είχαν σταματήσει για έλεγχο και βρήκαν πάνω του 1,2 γραμ. χασίς. Στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του και βρήκαν τα φυτά και την ποσότητα χασίς. 

 

Ν.Κ. 


NEWSLETTER