Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 17:56

9 χρόνια για μισό κιλό χασίς σε σπίτι στη Σπερχογεία

Γράφτηκε από την

Σε κάθειρξη 9 χρόνων και χρηματική ποινή 11.000 ευρώ καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων ο ένας από δύο αδέλφια Αλβανούς, ηλικίας 25 και 29 ετών, για τη διακίνηση 501 γραμμαρίων χασίς και για παράνομη διαμονή στη χώρα.

Ο άλλος αδελφός απαλλάχτηκε για τα ναρκωτικά, γιατί όπως φάνηκε την... πλήρωσε και συνελήφθη επειδή έμεναν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι (τα αδέλφια, η γυναίκα του κατηγορούμενου που απαλλάχθηκε για τη διακίνηση χασίς με τα δύο μωρά τους και οι γονείς τους). Καταδικάστηκε ωστόσο για παράνομη διαμονή στη χώρα σε φυλάκιση 2 χρόνων και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ. 

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας συνέλαβαν τα δύο αδέλφια από την Αλβανία στις 7 του περασμένου Μαρτίου στο σπίτι τους στη Σπερχογεία, αφού σε έρευνα που έκαναν βρήκαν 501 γραμ. χασίς. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι για έρευνα επειδή είχαν συγκεντρώσει πληροφορίες, που αφορούσαν τη διακίνηση ναρκωτικών από τα δύο αδέλφια. Το μισό κιλό χασίς, όπως κατέθεσε χθες στο δικαστήριο αστυνομικός, το βρήκαν μέσα σε νάιλον σακούλα, πάνω σε ένα τραπέζι στην αποθήκη που απείχε 15 μέτρα από το σπίτι τους. 

 

Ν.Κ.