Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 19:26

Κόρινθος: Ανυπόστατα όσα έγραψε ο Λάμπρου για Πετράκο

Γράφτηκε από την

 

Τα μάζεψε ο Γιάννης Λάμπρου, ιδιοκτήτης και διαχειριστής του σάιτ moriasnews.gr, τη Δευτέρα στο δικαστήριο:

Δήλωσε ότι όλα τα συκοφαντικά που είχε γράψει κατά του Θανάση Πετράκου, τότε περιφερειακού συμβούλου, ήταν αποτέλεσμα σύγχυσης και παραπληροφόρησης. Και τόνισε ότι σέβεται κι εκτιμά το Θαν. Πετράκο.

Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου εκδικάστηκε, μετά από αναβολές, η μήνυση που είχε καταθέσει ο Θαν. Πετράκος για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Γιάννη Λάμπρου, δημοσιογράφου, ιδιοκτήτη και διαχειριστή του ηλεκτρονικού σάιτ moriasnews.gr, σχετικά με τα επεισόδια που είχαν γίνει στην Τρίπολη στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στις 5 Απριλίου 2012.

Ο κατηγορούμενος Γ. Λάμπρου κατέθεσε γραπτή δήλωση στο δικαστήριο, στην οποία τόνισε ότι όσα έγραψε εις βάρος του κ. Πετράκου ήταν ανυπόστατα - και ότι ο κ. Πετράκος δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια. Δήλωσε επίσης ότι όλα τα συκοφαντικά που έγραψε εναντίον του ήταν αποτέλεσμα σύγχυσης και παραπληροφόρησης. 

Μετά τη δήλωσή του αυτή και την αποδοχή ότι τον σέβεται και τον εκτιμά, και αφού κατατέθηκε η δήλωση στα επίσημα πρακτικά της δίκης, ο Θαν. Πετράκος παραιτήθηκε από οποιαδήποτε αξίωση εναντίον του.

Σε δήλωσή του ο Θαν. Πετράκος επεσήμανε πως “έγινε λοιπόν φανερό ότι όλα ειπώθηκαν τότε ήταν συκοφαντίες και ψεύδη που προήλθαν από όσα είχε πει τότε ο κ. Τατούλης, εναντίον του οποίου έχω ασκήσει αγωγή, η οποία είναι ορισμένη να εκδικαστεί το Φεβρουάριο του 2018”.