Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 11:19

Καλαμάτα: Κατηγορείται ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη της συζύγου του

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Κατηγορείται ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη της συζύγου του

Στην ανήλικη κόρη της συζύγου του κατηγορείται ότι ασελγούσε ένας άνδρας στην Καλαμάτα, τα απογεύματα που εκείνη ήταν στη δουλειά και αυτός έμενε με το κορίτσι στο σπίτι.

Ο κατηγορούμενος πέρασε το πρωί της Παρασκευής το κατώφλι στο γραφείο του ανακριτή Καλαμάτας, προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, από οικείο και σύνοικο, κατ’ εξακολούθηση.

Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες οι οποίες του αποδίδονται. Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάκριση, με την προϋπόθεση να μην πλησιάζει το κορίτσι σε απόσταση τουλάχιστον 50 μέτρων, καθώς και να εμφανίζεται κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό γινόταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και το κορίτσι το αποκάλυψε τον περασμένο Φεβρουάριο στην μητέρα του, που έκανε και την καταγγελία στην Ασφάλεια Καλαμάτας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κατηγορούμενος φέρεται να προσπάθησε μια φορά να βιάσει τη μικρή πριν πέντε μήνες. Η μητέρα πήγε το παιδί σε ιδιώτη παιδοψυχολόγο μετά την εκμυστήρευση, ενώ η μικρή εξετάστηκε και από ιατροδικαστή

Ν.Κ.


NEWSLETTER