Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 10:23

Δεκτή η αίτηση Μπέζου κατά ΤΕΡΝΑ

Γράφτηκε από την
Δεκτή η αίτηση Μπέζου κατά ΤΕΡΝΑ

 

“Το Ειρηνοδικείο Τριπόλεως με τη με αριθμό 217/2018 απόφασή του (διαδικασία ασφ. μέτρων) που γνωστοποιήθηκε σήμερα (σ.σ. χθες), δέχθηκε ολικά και στο σύνολό της αίτηση των εντολέων μας αδελφών Μπέζου κατά της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Περιβαλλοντική Πελοποννήσου Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία» με μοναδικό μέτοχο την ΤΕΡΝΑ ΑΒΕΤΕ”.

Αυτό έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος Τάκης Γατσόπουλος προσθέτοντας: “Ειδικότερα απαγόρευσε στην πιο πάνω εταιρεία και κάθε τρίτο που έλκει δικαιώματα από αυτήν κάθε πράξη διατάραξης της νομής των εντολέων μας σε τμήμα του ακινήτου τους που βρίσκεται εκατέρωθεν της διαχωριστικής γραμμής των περιφερειών Παλαιόχουνης-Κερασταρίου και στη χωροθετημένη περιοχή για την εκτέλεση του έργου «Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ» εμβαδού 20.820 τ.μ. και υποχρέωσε την πιο πάνω εταιρεία να παραλείψει στο μέλλον κάθε διατάραξή τους. Τέλος επέβαλε σε αυτήν χρηματική ποινή και προσωπική κράτηση του νόμιμου εκπροσώπου της για κάθε μελλοντική παράβαση των διατάξεων της απόφασης αυτής”.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, “την Τετάρτη συζητείται στο ίδιο δικαστήριο αίτημα προσωρινής απαγορευτικής διαταγής κατά της πιο πάνω εταιρείας τεσσάρων άλλων συνιδιοκτητών δύο συνεχόμενων αγροτικών ακινήτων που βρίσκονται στην περιφέρεια Παλαιόχουνης -και αυτά στη χωροθετημένη περιοχή για την εκτέλεση του έργου «Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ» εκτάσεως 14.914,23 τ.μ. και 16.431,87 τ.μ., ενώ το γραφείο μας επεξεργάζεται και άλλες συναφείς υποθέσεις στην περιοχή του πιο πάνω έργου”.


NEWSLETTER