Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 16:13

Καλαμάτα: Αθώωση 17χρονου για υπόθεση βιασμού 15χρονης

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Αθώωση 17χρονου για υπόθεση βιασμού 15χρονης

Το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων αθώωσε χθες τον 17χρονο Ελληνα ο οποίος κατηγορείτο για το βιασμό μιας 15χρονης το απόγευμα της παραμονής των περσινών Χριστουγέννων.

Οτι βιάστηκε το κατήγγειλε η κοπέλα στην Ασφάλεια Καλαμάτας όπου πήγε μαζί με τη μητέρα της, και όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της "Ε" είπε στους αστυνομικούς ότι ο νεαρός την ακολούθησε μέσα στις τουαλέτες ενός Ιντερνετ καφέ στο κέντρο της Καλαμάτας και την βίασε. Μερικές ώρες μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν το νεαρό, αλλά ο ίδιος αρνείτο ότι έγινε κάτι τέτοιο με τη βία, ενώ υποστήριζε πως το ήθελε και εκείνη. Ισχυρίστηκε μάλιστα πως είχαν σχέση λίγων ημερών και στις τουαλέτες του μαγαζιού την ολοκλήρωσαν σεξουαλικά.

Εν τω μεταξύ ο συνήγορός του μιλώντας τότε στην “Ε” είχε πει (και το είχαμε επιβεβαιώσει και από άλλη πηγή) ότι υπήρχε βίντεο μέσα από το μαγαζί το οποίο έδειχνε την κοπέλα και τον νεαρό να πηγαίνουν παρέα στην τουαλέτα και να επιστρέφουν επίσης παρέα στο τραπέζι. Πάντως και η ίδια η κοπέλα δεν είχε αρνηθεί στους αστυνομικούς ότι τον ήξερε κι έτσι άλλωστε τον βρήκαν και τον συνέλαβαν.

Ο νεαρός τελικά είχε αφεθεί ελεύθερος από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα Καλαμάτας μετά την απολογία του, με τους περιοριστικούς όρους να μην πλησιάζει την 15χρονη σε απόσταση μικρότερη των 30 μέτρων, να μην επικοινωνεί μαζί της, καθώς και αυτόν της παρακολούθησής του από την επιμελήτρια ανηλίκων Καλαμάτας.

Η ανήλικη καταγγέλλουσα είχε εξεταστεί και από ιατροδικαστή και δεν είχαν βρεθεί εμφανή σημάδια βίας.

Ν.Κ.


NEWSLETTER