Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 13:09

Εισαγγελική πρόταση για αθώωση Σταθόπουλου για την Κάρτα Υγείας

Γράφτηκε από την

Τις προτάσεις του σχετικά με την ενοχή ή μη των εμπλεκομένων στην υπόθεση της κάρτας υγείας της ΕΠΟ έκανε ο Χαράλαμπος Τζώνης.

Οπως αναφέρει το sport24.gr, μεταξύ άλλων, ο εισαγγελέας προτείνει την αθώωση του δημάρχου Οιχαλίας και πρώην προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας και αντιπροέδρου της ΕΠΟ Αριστείδη Σταθόπουλου για την συγκεκριμένη υπόθεση. Ειδικότερα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή συνολικά 13 κατηγορουμένων και την αθώωση άλλων 17.

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πρότεινε την ενοχή των Βασίλη Γκαγκάτση, Γιώργου Γκιρτζίκη, Σοφοκλής Πιλάβιος, οι οποίοι είχαν διατελέσει πρόεδροι εκείνη την περίοδο καθώς και των κ. Οικονομίδη, Σιντόρη, Τοπολιάτη, Χατζηαποστόλου, Προύντζο, Καραμελίδη.

Από πλευράς των εμπλεκόμενων εταιρειών Opentec και PCSystems προτάθηκε η ενοχή των Παντελή Κύρκα, Κωνσταντίνου Θεοδοσίου,  Ιωσήφ Αβραμίδη, Κωνσταντίνου Βουρδάκη. Η πρόταση του κ. Τζώνη σε όλες τις περιπτώσεις αφορά το αδίκημα της απιστίας. Αντίθετα, ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε την αθώωση των Γιώργου Σαρρή, Αριστείδη Σταθόπουλου, Νίκου Φύριου, Γιάννη Σιγάλα, Νίκου Ανασόπουλου, Θεόδωρο Φωτίου, Γιάννη Δεσύλα, Γιάννη Καλύβα, Ευάγγελου Μαζαράκη, Χρήστου Σάββα, Βασίλη Μάντζιου, Σπύρου Καλογιάννη, Σωκράτη Παπαδόπουλου από την πλευρά της ΕΠΟ και των Ιωνα Χατζηιωνά, Γιώργου Λυγεράκη, Αθανάσιου Ισμαήλου και Αριστείδη Σταυρόπουλου από αυτή των εταιρειών.