Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 10:33

Καλαμάτα: Θύμα της ομοιότητάς του με Μαροκινό

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Θύμα της ομοιότητάς του με Μαροκινό

 

 

Θύμα της ομοιότητάς του με έναν Μαροκινό που άνοιγε αυτοκίνητα στην Καλαμάτα αλλά και... του αμαρτωλού παρελθόντος του έπεσε ένας νεαρός Ρομά, ο οποίος κατηγορήθηκε (και αθωώθηκε) ότι προσπάθησε να ανοίξει με σκεπάρνι την πόρτα παρκαρισμένου αυτοκινήτου, αλλά τον είδε η ιδιοκτήτρια από το μπαλκόνι του σπιτιού της και αυτός έφυγε τρέχοντας.

Το περιστατικό αυτό συνέβη πέρυσι στις 28 Απριλίου και όπως κατέθεσε η ιδιοκτήτρια του οχήματος, το είχε παρκάρει απέναντι από το σπίτι της. Κάποια στιγμή βγήκε στο μπαλκόνι της με το μωρό και βλέπει έναν ψηλόλιγνο να ανοίγει με σκεπάρνι την πόρτα του συνοδηγού. Οπως είπε και η ίδια, δεν διέκρινε χαρακτηριστικά γιατί ο δράστης φορούσε φούτερ με κουκούλα στο κεφάλι, αλλά της έκαναν εντύπωση τα παπούτσια σε περίεργο ροζ - πορτοκαλί χρώμα. Ο κατηγορούμενος τότε προσήχθη και συνελήφθη για την κλοπή, ενώ αργότερα κατατέθηκε από την Αστυνομία στον ανακριτή συμπληρωματική δικογραφία που αθώωνε τον νεαρό Ρομά γιατί την επόμενη ημέρα είχαν πιάσει δύο Μαροκινούς, οι οποίοι άνοιγαν τα αυτοκίνητα και ο ένας τού έμοιαζε σαν φιγούρα και μπόι.

Βέβαια, επειδή όταν συνελήφθη για την απόπειρα κλοπής βρέθηκε πάνω του μια μικροποσότητα χασίς, το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων τον καταδίκασε χθες σε 30 ημέρες φυλάκιση.

Ν.Κ.


NEWSLETTER