Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 17:52

6 χρόνια για κλοπή στη Στούπα

Γράφτηκε από την
6 χρόνια για κλοπή στη Στούπα

Σε κάθειρξη 6 χρόνων και 1 μήνα καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ένας 34χρονος Αλβανός, ο οποίος πέρυσι το Μάιο έκλεψε στη Στούπα 350 ευρώ από την καφετέρια ομοεθνούς του, αλλά τον... έπιασαν οι κάμερες. Καταφύγιο είχε βρει σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, όπου εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ήταν κλειστά, έσπασε το παράθυρο και κοιμήθηκε για ένα βράδυ.

Οσο έμεινε στη Στούπα έκανε και μια απόπειρα να κλέψει ένα σπίτι. Βρήκε μια σκάλα, την στερέωσε στο μπαλκόνι και σκαρφάλωσε, αλλά τον είδε η γειτόνισσα και τότε εκείνος για να δικαιολογηθεί είπε ότι είναι μάστορας και θα... έφτιαχνε τα κάγκελα. Η γειτόνισσα τον αναγνώρισε χθες στο δικαστήριο, όπως και στο πρωτόδικο (οπότε και είχε καταδικαστεί σε 7 χρόνια κάθειρξη και 1 μήνα), αλλά και ο ίδιος δεν το αρνήθηκε και ομολόγησε όλες τις κλοπές, μαζί και μία που είχε κάνει στη Γιάλοβα πριν ταξιδέψει στη Μάνη.

Ο κατηγορούμενος αφού τον συνέλαβαν, ομολόγησε μόνος του -όπως το έκανε και χθες στην απολογία του- ότι είχε κλέψει ζευγάρι Αμερικανών στη Γιάλοβα -μάλιστα είχε κρύψει τις ηλεκτρονικές συσκευές (δύο φορητούς υπολογιστές, μία κάμερα, 1 usb) και τα κοσμήματά τους σε θάμνους.

Το δικαστήριο διέταξε την απέλασή του αφού εκτίσει την ποινή του, καθώς και την απαγόρευση επανεισόδου του στη χώρα για 10 χρόνια.

Ν.Κ.


NEWSLETTER