Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 16:40

Mεσσηνία: 27χρονος Ρομά με 11 καταδίκες

Γράφτηκε από την

Την ίδια ποινή φυλάκισης όπως και πρωτόδικα επέβαλε χθες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε έναν 27χρονο σήμερα Ρομά κατηγορούμενο, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 11 δικαστικές καταδίκες.

Ο κατηγορούμενος, πατέρας 3 παιδιών, καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση με το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας, για μια απόπειρα κλοπής το Μάιο του 2009 και δύο κλοπές το Μάιο του 2010 σε σπίτια στην Καλαμάτα, τον Αγιο Φλώρο και τον Ανεμόμυλο.

Ο νεαρός είναι από τα Αρφαρά και χθες στην απολογία του άλλα θυμότανε και σε άλλα δεν... ήθελε να γελάσει το δικαστήριο!

Για την ιστορία, όταν έκανε την απόπειρα κλοπής στο σπίτι στην Καλαμάτα ήταν ακόμα ανήλικος. Πήγε να μπει από μια ανοιχτή πόρτα, αλλά έπεσε πάνω στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού και έφυγε τρέχοντας. Στο σπίτι στον Αγιο Φλώρο, ένα χρόνο μετά, έδρασε ανενόχλητος κλέβοντας από μέσα 1.000 ευρώ. Φεύγοντας όμως τον είδε ο ιδιοκτήτης να μπαίνει στο αυτοκίνητο ενός συγγενή του και τον αναγνώρισε. Από το σπίτι στον Ανεμόμυλο έκλεψε μια τηλεόραση, αφήνοντας πίσω το αποτύπωμά του.

Ν.Κ.