Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 17:43

Στη... φυλακή χωρίς να δικαστεί κατέληξε 57χρονος φυγόποινος

Γράφτηκε από την
Στη... φυλακή χωρίς να δικαστεί κατέληξε 57χρονος φυγόποινος

Στη... φυλακή χωρίς να δικαστεί κατέληξε ένας 57χρονος φυγόποινος, ο οποίος παρουσιάστηκε την Τρίτη αυτοβούλως στο δικαστήριο κι αφού συνελήφθη όπως επιβάλλει η τυπική διαδικασία, χθες αρρώστησε η πρόεδρος και τώρα κρατείται μέχρι τη νέα δικάσιμο, εφόσον δεν γίνει ούτε σήμερα η δίκη.

Η εξέλιξη αυτή προβλημάτισε και την έδρα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όμως η πρόεδρος αρρώστησε αιφνίδια και λόγω του περιορισμένου αριθμού των δικαστών δεν υπήρχε άλλος να την αντικαταστήσει. Γι' αυτό άλλωστε, μετά και από πρόταση της εισαγγελέα, διέκοψαν τη συγκεκριμένη υπόθεση (εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό) για τρίτη συνεχόμενη μέρα, μήπως συνέλθει η δικαστής ή μπορέσει να παραστεί κάποιος άλλος εφέτης.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος είχε μετατρέψει το σπίτι του στον Ευαγγελισμό Πυλίας σε... φυτώριο χασίς και αποθήκη όπλων και φωτοβολίδων. Καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων στις 19 Οκτωβρίου 2017 σε 9 χρόνια κάθειρξη και χρηματική ποινή 11.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος δεν παρευρέθηκε τότε στο δικαστήριο για να απολογηθεί, αλλά εκπροσωπήθηκε από το συνήγορό του και μέχρι την περασμένη Τρίτη οπότε και συνελήφθη, καταζητείτο.
Ν.Κ.


NEWSLETTER