Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 15:50

Προαγωγές, μεταθέσεις και τοποθετήσεις δικαστών και εισαγγελέων

Γράφτηκε από την

Σε προαγωγές, μεταθέσεις και τοποθετήσεις δικαστών και εισαγγελέων προχώρησε το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο.

Στον βαθμό του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προάγεται ο τωρινός εισαγγελέας Εφετών Ναυπλίου Βασίλης Παππαδάς, ο οποίος μέχρι πέρυσι υπηρετούσε στην Καλαμάτα. Στο βαθμό της εισαγγελέα Πρωτοδικών προάγεται η αντεισαγγελέας Τρίπολης Μαρία Κωλέττη, η οποία υπηρετούσε στην Καλαμάτα ως αντεισαγγελέας Πρωτοδικών έως το 2017.

Στο Εφετείο Καλαμάτας μετατίθενται οι Κωνσταντίνα Νασιάκου από το Ναύπλιο και Βασιλική Τζούδα από την Αθήνα.

Στα Ιωάννινα μετατίθεται η πρόεδρος Πρωτοδικών Καλαμάτας Θεοδώρα Τέτσιου και στη θέση της τοποθετείται η νεοπροαχθείσα πρόεδρος Παρασκευή Χρυσοχόου.

 

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ
Στη Θήβα μετατίθεται ο τακτικός ανακριτής του Α' Τμήματος του Πρωτοδικείου Καλαμάτας, πρωτοδίκης Μανώλης Αλοΐζος. Επίσης, μετακινούνται από την Καλαμάτα οι πρωτοδίκες Στεφανία - Αγγελική Καπακτσή στην Κόρινθο, Χριστίνα Ντάφου στην Αθήνα, Λυδία Σταματοπούλου στην Αμαλιάδα και ο τακτικός ανακριτής (και ανακριτής ανηλίκων) του Β' Τμήματος του Πρωτοδικείου Καλαμάτας Δημήτρης Τερζής, ο οποίος μετατίθεται στην Τρίπολη.
Στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας μετατίθενται οι πρωτοδίκες: Χίου Τιμόθεος Κοντοχρήστος, Ηρακλείου Γεράσιμος Μαφρέδας και Θεοδώρα - Γεωργία Μιστριώτη και Ζακύνθου Ανδρέας Περγιαλιώτης.
Στο Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας μετατίθεται η πρωτοδίκης Τρίπολης (και παλαιότερα Καλαμάτας) Ελένη Σιψά.
Σε θέση πρωτοδίκη Καλαμάτας τοποθετείται η πάρεδρος Κατερίνα Αλιφέρη.