Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 08:11

Μεταθέσεις δικαστικών σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία

Γράφτηκε από την
Μεταθέσεις δικαστικών σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία

 

 

Ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα το νέο δικαστικό έτος και τις προηγούμενες ημέρες εκδόθηκαν τα Προεδρικά Διατάγματα για τις προαγωγές και μεταθέσεις δικαστικών λειτουργών και στα Δικαστήρια Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

Ετσι, στο Εφετείο Λαμίας μετατίθεται ο εισαγγελέας Εφετών Καλαμάτας Αχιλλέας Ζήσης. Στη θέση του έρχεται η συνάδελφός του Ελένη Κοντακτσή, μέχρι πρότινος αντεισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης, η οποία προήχθη πρόσφατα στο βαθμό της εισαγγελέα. Ακόμη στο Εφετείο Αθηνών μετατίθεται η αντεισαγγελέας Εφετών Καλαμάτας Ευγενία Αυλίδου και στη θέση της τοποθετείται η νεοπροαχθείσα στο βαθμό της αντεισαγγελέα Εφετών και μέχρι πρόσφατα εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Καλλιόπη Θεολογίτου.

Επίσης στο Εφετείο Καλαμάτας έχουν έρθει δύο νέες εφέτες, η Κωνσταντίνα Νασιάκου από το Ναύπλιο και η Βασιλική Τζούδα από την Αθήνα.

 

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ

H πρόεδρος Πρωτοδικών Καλαμάτας Θεοδώρα Τέτσιου μετατίθεται στα Ιωάννινα και στη θέση της τοποθετείται η νεοπροαχθείσα πρόεδρος Παρασκευή Χρυσοχόου, μέχρι πρότινος πρωτοδίκης Πειραιά.

Στη Θήβα μετατίθεται ο τακτικός ανακριτής του Α’ Τμήματος του Πρωτοδικείου Καλαμάτας, πρωτοδίκης Μανώλης Αλοΐζος. Επίσης, μετακινούνται από την Καλαμάτα οι πρωτοδίκες Στεφανία - Αγγελική Καπακτσή στην Κόρινθο, Χριστίνα Ντάφου στην Αθήνα, Λυδία Σταματοπούλου στην Αμαλιάδα και ο τακτικός ανακριτής (και ανακριτής ανηλίκων) του Β’ Τμήματος του Πρωτοδικείου Καλαμάτας Δημήτρης Τερζής, ο οποίος μετατίθεται στην Τρίπολη.

Στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας μετατίθενται οι πρωτοδίκες: Χίου Τιμόθεος Κοντοχρήστος, Ηρακλείου Γεράσιμος Μαφρέδας και Θεοδώρα - Γεωργία Μιστριώτη και Ζακύνθου Ανδρέας Περγιαλιώτης.

Στο Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας μετατίθεται η πρωτοδίκης Τρίπολης (και παλαιότερα Καλαμάτας) Ελένη Σιψά, ενώ η πρωτοδίκης Κυπαρισσίας Ευγενία Τσαπόγα μετατίθεται στο Πρωτοδικείο της αρκαδικής πρωτεύουσας. 

Σε θέση πρωτοδίκη Καλαμάτας τοποθετείται η πάρεδρος Αθηνών Κατερίνα Αλιφέρη, ενώ η μέχρι πρότινος πάρεδρος Καλαμάτας Δήμητρα Ρέβελα τοποθετείται πρωτοδίκης στη Ρόδο.

 

ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΜΙΑ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετατίθεται η αντεισαγγελέας Καλαμάτας Φωτεινή-Χριστίνα Γκιντώνη. Στη θέση της διορίζεται αντεισαγγελέας η πάρεδρος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Μαρία Καραγιάννη.

 

ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ

Η πρόεδρος Πρωτοδικών του Διοικητικού Πρωτοδικείου Καλαμάτας Κατερίνα Τσαφούλη μετατίθεται στην Αθήνα και στη θέση της έρχεται από την αντίστοιχη δικαστική υπηρεσία Αθηνών η νεοπροαχθείσα πρόεδρος Αναστασία Δημούλη. 

Ν.Κ.


NEWSLETTER