Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 18:49

4 χρόνια φυλάκιση σε φυγόδικο Αλβανό για ληστεία βενζινάδικου

Γράφτηκε από την

Με 4 χρόνια φυλάκιση τιμώρησε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έναν φυγόδικο Αλβανό για τις ελαφρύτερες πράξεις της οπλοφορίας - οπλοχρησίας και για τις σωματικές βλάβες που προκάλεσε με κατσαβίδι σε έναν ιδιοκτήτη βενζινάδικου και στη γυναίκα του, τον Αύγουστο του 2011. 

 

Ο κατηγορούμενος είχε σπάσει την πόρτα και μαζί με δύο άλλους είχαν εισβάλει ξημερώματα στο σπίτι του βενζινά στο Κορυφάσιο. Οπως κατέθεσε ο ίδιος ο πρατηριούχος χθες στο δικαστήριο, αυτός και η γυναίκα του έζησαν εφιαλτικές στιγμές όταν οι 3 ληστές έσπασαν την πόρτα του σπιτιού τους που βρίσκεται πάνω από το βενζινάδικο που διατηρούν, τους χτύπησαν και τους λήστεψαν. 

Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του μάρτυρα γύρω στις 3.30 το πρωί και άρχισαν να χτυπούν το ζευγάρι με έναν κατσαβίδι. Τους απείλησαν μάλιστα πως αν δεν δώσουν τα χρήματα που φυλάνε στο σπίτι θα τους σκοτώσουν. Οπως είπε ο μάρτυρας, ο κατηγορούμενος δεν δίστασε να τον χτυπήσει και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να κάνει στη συνέχεια 53 ράμματα. 

Τελικά οι ληστές έφυγαν όταν τους έδωσαν τα 8.500 ευρώ και τα χρυσαφικά που είχαν στο σπίτι: Πήραν τα κλειδιά του αμαξιού της κόρης του ζευγαριού και διέφυγαν. 

 

Ν.Κ.