Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 20:21

12 μήνες στον ειδικό φρουρό που αναστάτωσε τη Φαρακλάδα

Γράφτηκε από τον

Σε 12μηνη φυλάκιση με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε από το αυτόφωρο δικαστήριο Κυπαρισσίας ο 38χρονος πρώην ειδικός φρουρός που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και τη Δευτέρα του Πάσχα... αναστάτωσε τη Φαρακλάδα. 

 

Συγκεκριμένα ο 38χρονος, μετά από έντονη λογομαχία με γυναίκα στην περιοχή της Φαρακλάδας, είχε μπει στο αγροτικό αυτοκίνητο ενός κατοίκου της περιοχής, ιδιοκτήτη του σπιτιού που έχει νοικιάσει και διαμένει η εν διαστάσει σύζυγός του. Με την απειλή μαχαιριών ζήτησε αρχικά από τον οδηγό να φύγουν με το αυτοκίνητο, αλλά εκείνος κατάφερε να βγει έξω. Τότε ο κατηγορούμενος πήρε το όχημα κι έφτασε μέχρι την Αθήνα, όπου το εγκατέλειψε έξω από το πατρικό του σπίτι στα Λιόσια. Εκεί βρήκαν το αυτοκίνητο αστυνομικοί, ενώ ο 38χρονος που αρχικά καταζητείτο παραδόθηκε μόνος του μετά από μερικές ώρες στους αστυνομικούς του ΑΤ Λιοσίων, και χθες οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης. 

Λόγω των προβλημάτων ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει, ο 38χρονος είχε την αίσθηση πως είχε σκοτώσει κάποιον κι ότι όλοι τον κυνηγούσαν - γι' αυτό και είχε αυτή τη συμπεριφορά.

Το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία εις βάρος του, από ληστεία σε κλοπή, με βάση και τις καταθέσεις των μαρτύρων. 

 

Κ.Μπ.