Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 12:23

"Τα σκυλιά είναι η ζωή μου, μου έχουν σώσει τη ζωή"

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
"Τα σκυλιά είναι η ζωή μου, μου έχουν σώσει τη ζωή"

"Τα σκυλιά είναι η ζωή μου, μου έχουν σώσει τη ζωή", τόνισε χθες στο Αυτόφωρο Καλαμάτας, ο Νίκος Χαϊδεμένος και το δικαστήριο τον κήρυξε αθώο, για την κατηγορία της κακοποίησης ζώων.

 

Ο Ν. Χαϊδεμένος βρέθηκε κατηγορούμενος, γιατί το πρωί της Τετάρτης μια παρέα νεαρών, αγοριών και κοριτσιών, τον είδε να μεταφέρει μέσα σε δύο σακούλες σκουπιδιών 5 σκυλάκια, στην περιοχή της Υπαπαντής και να κινείται δίπλα σε κάδους σκουπιδιών, θεωρώντας πως ήθελε να τα πετάξει. 

«Αυτά τα 5 σκυλάκια είναι τα παιδιά μου. Ηταν δυνατόν να πετάξω τα παιδιά μου;», επεσήμανε ο 59χρονος και είπε στο δικαστήριο πως τα πήρε μαζί του, γιατί αν τα άφηνε μόνα τους, θα τα πάταγαν τα αυτοκίνητα. Παρατήρησε, ακόμα, πως «είμαι περιθωριακό άτομο, επειδή ασχολούμαι με τα σκυλιά. Τα σκυλάκια κοιμούνται στο κρεβάτι και εγώ κοιμάμαι κάτω».

Η μάρτυρας - αδελφή του είπε ότι «έχει χαλάσει τη ζωή του, την οικογένειά του για την αγάπη του για τα σκυλιά. Είναι η ζωή του τα σκυλιά».

Η μάρτυρας - εκπρόσωπος του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας βεβαίωσε πως «ξέρουμε ότι αγαπάει τα ζώα, ερχόταν στα καταφύγιο και βοηθούσε. Δεν πιστεύουμε ότι πήγαινε να τα πετάξει».

 

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER