Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 08:06

Αναπαράσταση φονικού στη Μάνη: Ορίστηκε ημερομηνία αλλά θα... αλλάξει

Γράφτηκε από την
Αναπαράσταση φονικού στη Μάνη: Ορίστηκε ημερομηνία αλλά θα... αλλάξει

Πρόβλημα παρουσιάστηκε χθες για το πότε τελικά θα γίνει η αναπαράσταση του διπλού φονικού στα Αλτομιρά της Μάνης, που συντάραξε το πανελλήνιο τον περασμένο Αύγουστο και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία έγινε από δύο 18χρονους οι οποίοι έστησαν παγίδα στα θύματά τους.

Η αναπαράσταση της δολοφονίας των Κώστα Σγούρου και Γιάννη Κομμάτη ορίστηκε αρχικά από την ανακρίτρια για την άλλη Πέμπτη 23 του μήνα. Ομως κάποιοι από τους διαδίκους είχαν αντιρρήσεις για την ημέρα αυτή και, όπως μάθαμε, το πιθανότερο είναι να οριστεί νέα ημερομηνία.
Θυμίζουμε ότι στα μέσα της περασμένης εβδομάδας με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Καλαμάτας έγινε δεκτό το αίτημα της οικογένειας Σγούρου για αναπαράσταση του εγκλήματος, ώστε αφενός να διευκρινιστεί πώς έγινε το διπλό φονικό, ποιος και με ποιο τρόπο ξαναγέμισε τη κυνηγετική καραμπίνα κι έριξε τις χαριστικές βολές, και αφετέρου να διαπιστωθεί η ευθύνη τυχόν τρίτων προσώπων που βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο είτε στην τέλεση του εγκλήματος είτε στην προσπάθεια συγκάλυψής του. Σύμφωνα με τους συνηγόρους της οικογένειας Σγούρου Κώστα Μαργέλη και Πέτρο Μαντούβαλο, από διάλογο στο Facebook προκύπτει ότι συγγενής του 18χρονου από τον Κάμπο Αβίας γνώριζε ότι θα γίνει το έγκλημα και ενδεχομένως συμμετείχε στη συγκάλυψή του.
Ν.Κ.


NEWSLETTER