Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 16:49

Αναβλήθηκε για 6η φορά δίκη για τραυματισμό σε γήπεδο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αναβλήθηκε για 6η φορά δίκη για τραυματισμό σε γήπεδο

Αναβολή για 6η συνεχόμενη φορά πήρε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη δεύτερου βαθμό για την υπόθεση ευθύνης του Αθλητικού Φορέα Καλαμάτας στον τραυματισμό ενός παιδιού δημοτικού σε γήπεδο.

Ο πρ. πρόεδρος του Φορέα Γιάννης Ηλιόπουλος κατηγορείται για σωματική βλάβη από αμέλεια, τελούμενη διά παραλείψεως. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή. 

Η οικογένεια του αγοριού είχε μηνύσει τον Αθλητικό Φορέα και κατέθεσε και αγωγή, γιατί δεν είχε μεριμνήσει για την καλή κατάσταση του γηπέδου μπάσκετ δίπλα στο 23ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας, στην οδό Ομήρου. Το 2008 έπεσε μια πόρτα στο κεφάλι του παιδιού, το οποίο κατέληξε στο νοσοκομείο για ράμματα. 

Στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο ο κ. Ηλιόπουλος είχε παραστεί χωρίς δικηγόρο - ενώ χθες ο συνήγορος υπεράσπισης θα κατέθετε χαρτιά, μεταξύ των οποίων και από το Υποθηκοφυλακείο Καλαμάτας, σύμφωνα με τα οποία όταν συνέβη το ατύχημα υπεύθυνος φορέας για τη συντήρηση του γηπέδου ήταν ο Οργανισμός Σχολικών Κτηρίων (ΟΣΚ).

Η δευτεροβάθμια δίκη όμως, που εκκρεμεί από το 2012, δεν κατάφερε να γίνει ούτε χθες, καθώς ξεπεράστηκε το ωράριο με άλλες υποθέσεις κι έτσι δόθηκε νέα αναβολή για τις... 2 Σεπτεμβρίου. 

Ν.Κ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER