Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 20:46

Απολογείται για άγριο ξυλοδαρμό 2χρονου και της μητέρας του

Γράφτηκε από την
Απολογείται για άγριο ξυλοδαρμό 2χρονου και της μητέρας του

Προθεσμία για να απολογηθούν μεθαύριο Τετάρτη πρωί στον ανακριτή Κορίνθου, πήραν 22χρονη μητέρα ενός δίχρονου αγοριού κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, και ο 23χρονος φίλος της, που κατηγορείται για βαριές σωματικές βλάβες.

 

Ειδικότερα, το Σάββατο το απόγευμα, η 23χρονη, παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Κιάτου μαζί με το βρέφος και κατήγγειλε ότι την προηγουμένη το απόγευμα στο δρόμο, στο Πάσιο Κορινθίας, ο 23χρονος φίλος της χτύπησε αυτή και το παιδί της.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Κιάτου την μητέρα και το παιδί, απ' όπου και οι δύο διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Αφού εξετάστηκε το παιδί απ' τους γιατρούς, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση - ενώ η 22χρονη ανύπαντρη μητέρα, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο, (που σημειωτέον, δεν είναι ο πατέρας του παιδιού) καθώς και την μητέρα, και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της μητέρας για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, και σε βάρος του φίλου της για επικίνδυνες και βαριές σωματικές βλάβες. Και οι δύο κατηγορούμενοι είναι τσιγγάνοι.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή, όπου παρουσιάστηκαν και ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν μεθαύριο Τετάρτη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER