Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2011 21:51

Αθώος Αλβανός για βιασμό Βουλγάρας στο Εξωχώρι

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αθώος Αλβανός για βιασμό Βουλγάρας στο Εξωχώρι

Αθώος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Καλαμάτας ένας οικοδόμος από την Αλβανία, ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 5 ετών για απόπειρα βιασμού μιας γυναίκας από τη Βουλγαρία, το Σεπτέμβριο του 2007 στο Εξωχώρι της Μάνης. Η 26χρονη τότε γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο κατηγορούμενος μπήκε νύχτα στην κρεβατοκάμαρά της από το ανοιχτό παράθυρο και προσπάθησε να τη βιάσει χτυπώντας τη και απειλώντας την ότι δεν θα γλυτώσει απ' αυτόν γιατί είναι μέλος της μαφίας. Είχε καταθέσει επίσης ότι αντιστάθηκε, πάλεψε μαζί του κι έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια τον γείτονά της, οπότε -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- ο κατηγορούμενος φοβήθηκε κι έφυγε πριν προλάβει να φτάσει ο γείτονας.
Ούτε η γυναίκα ούτε ο γείτονάς της ήρθαν χθες στη δίκη για να καταθέσουν. Σε προηγούμενες καταθέσεις -οι οποίες διαβάστηκαν στο δικαστήριο-, ο γείτονας είχε υποστηρίξει ότι βρήκε τη γυναίκα χτυπημένη, με αίματα στο πρόσωπο, σπασμένα δόντια και μώλωπες στην κοιλιά και τα πόδια. Αντίθετα, ο αστυνομικός ο οποίος μετέφερε τη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας Αγ. Νικολάου και της πήρε κατάθεση, υποστήριξε ότι δεν υπήρχαν σημάδια βίας πάνω της. Είπε επίσης ότι ήταν ήρεμη, ατσαλάκωτη, χωρίς αίματα στο πρόσωπο ή σπασμένα δόντια, ενώ οι γιατροί που την εξέτασαν στο Κέντρο Υγείας είπαν ότι δεν διαπίστωσαν κάτι ώστε να δώσουν γραπτή γνωμάτευση.
Η εισαγγελέας Ελένη Μετσοβίτου-Φλουρή στην αγόρευσή της είπε ότι την παραξένεψε πώς οι γιατροί δεν διαπίστωσαν μώλωπες και εκχυμώσεις από χτυπήματα στο σώμα της γυναίκας και επεσήμανε την αντίθεση στις καταθέσεις των δύο μαρτύρων. Πρότεινε λοιπόν την απαλλαγή του κατηγορούμενου γιατί, όπως είπε, δεν προέκυψαν στοιχεία για την ενοχή του.
Ο συνήγορος του κατηγορούμενου Χρήστος Παναγιωτόπουλος είπε στην αγόρευσή του ότι πρόκειται για ανύπαρκτο συμβάν.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER