Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 20:11

Αναβλήθηκε η δίκη για τα κινητά του Δήμου Τριφυλίας 

Γράφτηκε από τον
Αναβλήθηκε η δίκη για τα κινητά του Δήμου Τριφυλίας 

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για χθες εκδίκαση της υπόθεσης κατά του Δήμου Τριφυλίας, από τον οποίο επαγγελματίας της περιοχής ζητεί το ποσό των 2.300 ευρώ για κινητά τηλέφωνα που αγοράστηκαν από το δήμο το 2011 για αιρετούς, τα οποία όμως δεν πληρώθηκαν ποτέ.

Η υπόθεση αυτή που σέρνεται εδώ και καιρό και την έχει φέρει προς ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Επαμεινώνδας Βουδούρης, ήταν να εκδικαστεί το Ειρηνοδικείο Κυπαρισσίας, αλλά αναβλήθηκε για την 1 Μαρτίου του 2016 μετά από σχετικό αίτημα που κατατέθηκε από την πλευρά του δικηγόρου του δήμου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από την πλευρά του επαγγελματία σε αιτήσεις που έχει καταθέσει προς το δήμο και ζητεί την πληρωμή του συγκεκριμένου ποσού, αναφέρεται ότι από το δήμο, όταν αποφασίστηκε η συνεργασία για εταιρικό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας, αντί έκπτωσης στα πάγια να δοθούν στο δήμο κάποια κινητά τηλέφωνα ίσης αξίας με την έκπτωση, όπως και έγινε. Ομως ο δήμος δεν πλήρωσε στην συνέχεια τους λογαριασμούς προς την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, με αποτέλεσμα να γίνει διακοπή συμβολαίου, αλλά και ο επαγγελματίας να χρεωθεί την αξία των τηλεφώνων αντί της έκπτωσης που είχε γίνει.

Τέλος να σημειώσουμε ότι οι συσκευές κινητών τηλεφώνων, όπως είχε αναφέρει ο κ. Βουδούρης στο Δημοτικό Συμβούλιο, είχαν καταλήξει στα χέρια αιρετών, οι οποίοι είχαν επιλέξει και μοντέλα, με κάποια να αγγίζουν σε αξία τότε τα 600 ευρώ.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER