Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 14:35

8 χρόνια σε τσιγγάνο για απόπειρα κλοπής στα Αρφαρά

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
8 χρόνια σε τσιγγάνο για απόπειρα κλοπής στα Αρφαρά

Σε 8 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων ένας τσιγγάνος, για απόπειρα κλοπής σε σπίτι στα Αρφαρά, στις 11 του περασμένου Σεπτεμβρίου. "Βίος και πολιτεία" η ζωή του τσιγγάνου, όπως σχολιάστηκε από έδρας, μπήκε μέρα μεσημέρι σε ένα σπίτι κι όταν η ηλικιωμένη ένοικος τον άκουσε, αυτός πήδηξε από το παράθυρο.

Εκείνη την ώρα ερχόταν σπίτι ο γιος της, τον είδε και τον κυνήγησε. Ο τσιγγάνος ξέφυγε αλλά ο γιος έδωσε στους αστυνομικούς την περιγραφή του: ψηλός με ουλές στο πρόσωπο και μακρύ μαλλί, όπως κατέθεσε ο αστυνομικός. Εχοντας την περιγραφή του ξεκίνησαν τις αναζητήσεις κι έτσι έφτασαν και στην Μπιρμπίτα, όπου έμενε ο κατηγορούμενος, τον οποίο προσήγαγαν στο τμήμα. Εκεί τον αναγνώρισε ο γιος με μεγάλη βεβαιότητα, όπως και χθες στο δικαστήριο, όπου πήγε να καταθέσει ως μάρτυρας. 

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε ότι μπήκε στο σπίτι και υποστήριξε ότι δεν κλέβει πια, γιατί 3 χρόνια στη φυλακή στερήθηκε τον καφέ και το τσιγάρο, αφού δεν είχε να τα αγοράσει και δεν θέλει να περάσει ξανά τα ίδια. 

Ν.Κ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER