Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 14:35

8 χρόνια σε τσιγγάνο για απόπειρα κλοπής στα Αρφαρά

Γράφτηκε από την
8 χρόνια σε τσιγγάνο για απόπειρα κλοπής στα Αρφαρά

Σε 8 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων ένας τσιγγάνος, για απόπειρα κλοπής σε σπίτι στα Αρφαρά, στις 11 του περασμένου Σεπτεμβρίου. "Βίος και πολιτεία" η ζωή του τσιγγάνου, όπως σχολιάστηκε από έδρας, μπήκε μέρα μεσημέρι σε ένα σπίτι κι όταν η ηλικιωμένη ένοικος τον άκουσε, αυτός πήδηξε από το παράθυρο.

Εκείνη την ώρα ερχόταν σπίτι ο γιος της, τον είδε και τον κυνήγησε. Ο τσιγγάνος ξέφυγε αλλά ο γιος έδωσε στους αστυνομικούς την περιγραφή του: ψηλός με ουλές στο πρόσωπο και μακρύ μαλλί, όπως κατέθεσε ο αστυνομικός. Εχοντας την περιγραφή του ξεκίνησαν τις αναζητήσεις κι έτσι έφτασαν και στην Μπιρμπίτα, όπου έμενε ο κατηγορούμενος, τον οποίο προσήγαγαν στο τμήμα. Εκεί τον αναγνώρισε ο γιος με μεγάλη βεβαιότητα, όπως και χθες στο δικαστήριο, όπου πήγε να καταθέσει ως μάρτυρας. 

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε ότι μπήκε στο σπίτι και υποστήριξε ότι δεν κλέβει πια, γιατί 3 χρόνια στη φυλακή στερήθηκε τον καφέ και το τσιγάρο, αφού δεν είχε να τα αγοράσει και δεν θέλει να περάσει ξανά τα ίδια. 

Ν.Κ.


NEWSLETTER