Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 20:01

7 χρόνια για κλοπή σιδερένιων φρεατίων από το Μελιγαλά

Γράφτηκε από την

Σε 7 χρόνια κάθειρξη καταδίκασε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων τσιγγάνο από το Μελιγαλά για την κλοπή 2 σιδερένιων φρεατίων από το εργοτάξιο του αυτοκινητόδρομου, στις 4 Μαΐου του 2011. Αθώος κηρύχθηκε ο αλλοδαπός συγκατηγορούμενός του. 

Οπως κατέθεσε αστυνομικός, οι φύλακες του εργοταξίου κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά ότι δύο άτομα έκλεψαν τα φρεάτια και έδωσαν την περιγραφή και τον αριθμό του αυτοκινήτου. Οι αστυνομικοί άρχισαν τις αναζητήσεις αλλά ο καταδικασθείς δεν ήταν στον καταυλισμό του. Τον βρήκαν όμως το επόμενο πρωί μαζί με τον αθωωθέντα στο ίδιο αυτοκίνητο, με το οποίο οι δράστες έκλεψαν και μετέφεραν τα φρεάτια. Πίσω από το κάθισμα του οδηγού και στην καρότσα βρήκαν τα φρεάτια, καθώς και ένα πιάτο με υπολείμματα ηρωίνης. 

Στην απολογία του ο τσιγγάνος ισχυρίστηκε ότι είχε "πιει" ηρωίνη και δεν θυμάται τίποτα από εκείνο το βράδυ, αλλά για να το λένε οι αστυνομικοί... Οσο για τον αθωωθέντα, υποστήριξε ότι ήταν μπλεγμένος με τα ναρκωτικά και το πρωί που τους συνέλαβαν είχε πάει να βρει τον τσιγγάνο για να πάρει τη δόση του. 

Ν.Κ.